Om NSI

Om NSI

Om NSI

 

 

 

 

 

NSI er en moderne produksjonsbedrift som blant mye annet har produsert og solgt reoler, skap og komplette innredninger mm. gjennom mer enn 25 år.

Bedriften holder til i eget bygg på Skedsmokorset (mellom Oslo sentrum og Oslo Lufthavn/Gardermoen) - og sysselsetter 20 dyktige medarbeidere.

Norsk Stanseindustri AS ble i 1990 etablert av Morten Eckmann - men bedriften har røtter tilbake til 1937 da Eckmann Stanse- og Metallvarefabrikk ble startet opp.

I dag er NSI en av Norges store produsenter innen tynnplatebearbeiding og plateprodukter - med fokus på gode produktløsninger og høy kvalitet.
Det er investert i nye lokaler med vekst og utviklingspotensiale – og nye maskiner for enda større effektivitet i produksjonen. Motiverte medarbeidere med lang erfaring sørger for høy kvalitet på alle produkter og oppdrag. 

NSI har i en årrekke vært ledende i markedet for innredning av håndverkerbiler og servicebiler med egne produkter av merket NSI Innredninger(TM).

Om NSI
Om NSI

Om NSI


Gaselle-bedrift
  2007 
Gaselle-bedrift
2008
NSI's eier
Morten EckmannKvalitet

NSI leverer produkter og løsninger i hht. de strengeste kvalitetskrav.
I all produksjon benyttes kun råvarer og materialer av beste kvalitet og fra anerkjente kvalitetssikrede leverandører - maskiner og utstyr er blandt det beste som kan skaffes - produksjonslokaler og personell, samt alle innkjøps-, produksjonsprosesser mm. er kvalitetssikret tilsvarende ISO9001.

 

Miljø

NSI overholder og søker alltid å overholde alle lovmessige miljøkrav. Bedriften har faste rutiner som sikrer at gjeldende lover, forskrifter og bransjebestemmelser følges og overholdes - og miljøhensyn blir vurdert når underleverandører og produkter velges.
Miljøansvarlig: Daglig leder Erling Edvardsen - dir.tel. 479 29 000

 

 

 

Nyheter